Over

Banner Image
Banner Image

MIJN NAAM IS RHODÉ

De eigenaar, bedenker en maker van alle producten op deze webshop. En dat doe ik met heel veel passie, enthousiasme, liefde, zorgvuldigheid en plezier.

Mijn doel is om voor jou natuurlijke producten te maken van hoge kwaliteit. Zodat jij, net zoals ik, niet meer zonder natuurlijke producten kunt en er echt van gaat houden. Het belangrijkste is dat de producten 100% natuurlijk zijn, van decoratie tot verpakking. Zo zijn alle producten op deze webshop duurzaam, milieuvriendelijk en uiteraard vrij van plastic verpakkingen.

Wat mij ertoe heeft gezet om natuurlijke verzorgingsproducten te maken?

Jarenlang kampte ik met eczeem. Mijn super gevoelige huid zat vol vlekken en opengekrabte plekjes.

Van de huisarts naar de dermatoloog... van het ene zalfje naar het andere zalfje...

Misschien herken je het wel? Een gevoelige huid, of deze nu alleen droog is of vol eczeem zit, is super vervelend en het kan je ook onzeker maken. Je voelt je letterlijk niet meer lekker in je vel zitten en je hebt al zoveel geprobeerd! Is er uberhaupt wel een oplossing?

Toen de dermatoloog begon over hormoonzalven was ik er klaar mee! Dit klopt toch niet? Waarom heb ik zo'n gevoelige, pijnlijke en rode huid? Wat is de oorzaak daarvan?

Ik ben toentertijd een studie gaan volgen voor huid en cosmetica. Een wereld ging voor mij open en ik was tegelijkertijd ook verbaasd over alle rommel die gebruikt wordt in verzorgingsproducten.

60% wat je op je huid gebruikt, trekt in je bloedbaan. Dus ook de parabenen, sulfaten en alle andere zooi... Dat willen we toch helemaal niet?

Als snel kwam ik erachter hoe ernstig de situatie is rondom verzorginsproducten en wist bijna zeker dat daar ook mijn gevoelige huid vandaan kwam!


Omdat ik zoveel informatie had opgedaan tijdens mijn studie wist ik wat mij te doen stond: ik ga mijn eigen verzorginsproducten maken!

Alles geheel op natuurlijke basis, van geur tot kleur! En ook in 'vaste' vorm. Dus geen vloeibare shampoos of zepen, nee alles in blok vorm. Want vloeibare producten bestaan voor 80% uit water en alcohol. Dit zijn producten die totaal niks toevoegen aan de conditie voor de huid. In tegendeel, ze drogen de huid gigantisch uit! Dit is ooit in het leven geroepen zodat de cosmetische industrie enorm veel geld kan verdienen zonder veel kostbare ingrediënten te gebruiken.

Zeep blokken, shampoo bars, conditioner bars etc. zijn gemaakt van alleen maar pure ingrediënten. Geen druppel water of ander nutteloos ingrediënt is toegevoegd.

Dreamy Rose (de besteller van de zepen) was mijn eerste zeep die ik maakte voor mijzelf. Samen met de body butter neutraal. Na een aantal weken begon ik al te merken dat mijn huid niet meer zo jeukte en de rode vlekken al minder werden. Ik was verbaasd en zelfs sceptisch over mijn eigen gecreërde verzorgingsproducten. Want ook ik had werkelijk al vanalles geprobeerd!

Ongeveer drie maanden later was ik van mijn jarenlange huidproblemen af!

BIZAR! Ik wist ergens dat het veel beter met mijn huid zou gaan als ik mijn eigen producten zou gaan gebruiken, maar dat het helemaal weg zou gaan? Nee, dat kon ik bijna niet geloven!

Vanaf dat moment is het balletje gaan rollen en mag ik met veel trots zeggen dat de producten van La Rhodé al ontzettend veel andere mensen hebben geholpen!

Mijn visie en mijn passie is om 100% natuurlijke verzorgingsproducten te blijven maken, zodat jouw huid weer net zo gaat stralen als die van mij. Want dat gun ik iedereen! Je hoeft niet met een pijnlijk of droge huid rond te lopen, er is echt een oplossing!

Vertrouw het proces en kijk altijd goed naar wat je op je huid smeert. De producten van La Rhodé zijn allemaal veilig, zonder parabenen, sulfaten, hormonen, plastic en noem maar op.

Laat je huid weer stralen en voel je weer lekker in je vel! Want jij, mooi mens, bent dat dubbel en dwars waard!

Liefs,

Rhodé

plasticvrij

100% natuurlijk

CRUELTY FREE