Contact

shampoo bar vanille
shampoo bar anti roos

Wordt affiliate partner bij het allerleukste en 100% natuurlijkste merk van Nederland! 

Bij La Rhodé draait het om 100% natuurlijke en duurzame verzorgingsproducten. Van geur tot kleur, alles komt uit de natuur. Zo worden de kleuren van onze producten gemaakt van groenten, fruit, kruiden, planten, klei soorten etc. Geen kunstmatig ingrediënt zit in onze mooie producten😊 Uiteraard zijn we daar super trots op en dat willen wij ook uitstralen. Daarom is alles met veel zorg, liefde, aandacht en heel veel kennis samengesteld. De ingrediënten die wij gebruiken worden ook eerlijk en biologisch gewonnen en we proberen altijd zoveel mogelijk bij de lokale telers in te kopen. Zo komen onze toppingen van de zepen van lokale pluktuinen, groenteboeren of bio bossen.

De kracht van de producten is niet alleen dat ze er mooi uitzien en lekker ruiken, maar dat ze ook echt werken! Dagelijks krijgen we lovende reviews over mensen waarvan de huid helemaal is opgeknapt! Dat is uiteindelijk ons belangrijkste doel! Dus ook mensen met een zeer gevoelige huid kunnen met een gerust hart de producten van La Rhodé gebruiken. Het zijn een producten voor iedereen🥳

Kortom, La Rhodé staat voor natuurlijke, duurzame en mooie producten die 100% hun werk doen. Dit is ook de reden waarom La Rhodé ontzettend hard aan het groeien is en waar veel potentie in zit voor nu en de toekomst.

Benieuwd naar de commissies of wil je meer informatie? Stuur een mail naar info@la-rhode.com of vul het contact formulier in.

Contact formulier

Meest gestelde vragen:

Zodra je een bestelling hebt geplaatst wordt jouw order binnen 48 uur verpakt en verzonden. Je krijgt automatisch een track and trace via de mail om jouw order te volgen.

Producten mogen geretourneerd worden mits de verpakking niet is opgengemaakt en gebruikt is. Dit i.v.m. strenge hygiëne regels

Iedere huid is verschillend. Daarom heeft La Rhodé een super mooie 100% natuurlijke collectie samengesteld waarin er voor meerdere huidtypes producten zijn.

Wil je weten wat het beste bij jou past? Stel je vraag in de chat of via de mail info@la-rhode.com. Dan helpen we je graag verder om de mooie producten met jouw huid te matchen en advies te geven.

Gratis verzending vanaf €50,-

Besteed €50,- euro en je order wordt altijd gratis verzonden!

Plasticvrij verzonden

Naar Nederland en België

Hulp nodig?

Neem contact op via het contactformulier, stuur een berichtje naar info@la-rhode.com of chat met ons.