✓ Vóór 14:00 uur besteld = binnen 48 uur verzonden (ma-vrij)               ✓ Gratis verzending vanaf 50 euro         ✓ Gratis body butter bij besteding v.a. 75 euro

Vragen over de zepen

  • Zijn alle zepen echt 100% natuurlijk?

Ja! De zepen bestaan volledig uit biologische en natuurlijke producten. De kleurstoffen die gebruikt worden zijn afkomstig van groente, fruit of klei en voor de geuren van de zepen wordt alleen maar essentiële oliën gebruikt. Klik maar eens op een zeep in de webshop, daar staan alle ingrediënten per zeep uitgelegd.

Verder zijn alle zepen vrij van microplastic, silicone, parabenen, SLS/SLES, palmolie, dierproeven en andere ‘troep’!

  • Zijn de zepen goed voor mijn huid? Ik heb namelijk zo’n droge huid en heb alles al geprobeerd.

Omdat alle zepen die hier verkocht worden vrij zijn van chemische ‘troep’, zullen de zepen je huid niet uitdrogen. Sterker nog, door de verwerkte shea butter en vitamine e in alle zepen, krijg de huid een hydraterende boost. De kokosolie reinigt de huid op een milde manier zonder uit te drogen. De overige oliën die verwerkt zijn in de zeep helpen de huid glad en zacht te maken. Je krijgt dus een mooie schone huid zonder dat je huid droog of trekkerig wordt. Voor een droge huid raad ik ook de voedende body butter aan, kijk in de shop voor meer info.

  • Worden de zepen getest op dieren?

Nee! De zepen worden nooit getest op dieren. Onze dierenvriendjes hoeven zich niet bang te maken als je zeep besteld bij La Rhodé. Wij vallen geen enkel dier lastig met de zepen of andere producten. Sterker nog, omdat de zepen helemaal natuurlijk zijn, testen we ze eerst zelf op ons eigen lichaam of in een testpanel. Er kan nooit wat misgaan aangezien wij geen chemische ‘troep’ gebruik. Als de zeep perfect is op alle gebieden, dan pas verkopen we ze pas aan jou. De zepen en andere producten zijn ook veilig getest in een speciaal cosmetisch lab.

  • Zijn de producten veilig?

Alle producten die La Rhodé aanbiedt zijn veilig verklaard. Er zijn strenge regels op het gebied van cosmetica. Zo hebben alle producten een goedkeuring van het cosmetisch lab.

vragen over bestellingen en verzendingen

  • Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Zodra je een bestelling hebt geplaatst en betaald, krijg je een automatische bevestiging hiervan. De bestelling wordt dan verwerkt en netjes met zorg ingepakt. Zodra jouw bestelling wordt verzonden krijg je hier weer een berichtje over en kun je met een ‘track and trace code’ je bestelling volgen. Als je op werkdagen (ma-vrij) vóór 14:00 uur een bestelling hebt geplaatst, heb je het de volgende dag al binnen. 

Vragen over ruilen en retourneren

  • Mag ik mijn product ruilen of retourneren?

Vanwege de hygiëne zijn er strikte voorwaarden bij het ruilen van verzorgingsproducten. Lees hier ons retourneringsbeleid.